suna direct :+40720777246

Tehnologia HMRF

Bun venit pe site-ul nostru! Suntem o companie de construcții specializată în hale industriale și înțelegem importanța ridicării unor constructii sigure pentru clienții noștri. De aceea, vă prezentăm un nou concept pentru halele industriale metalice, hale metalice rezistente la foc, pentru a proteja investiția dvs. cât și pentru a oferi siguranță sporită angajaților dvs.

Halele noastre industriale rezistente la foc sunt proiectate să reziste căldurii și flăcărilor intense ale unui incendiu, conform normativului de siguranţă la foc a construcţiilor indicativ P 118-99.

Structura halelor este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la foc. În caz de incendiu, construcția dumneavoastră nu va fi distrusă și va putea fi refăcută fără intervenții la structura de rezistență.

Închiderea halelor (închiderea perimetrală) se face cu cu panouri sandwich metalice termoizolante de diferite grosimi, în funcție de solicitările clientului, iar acoperișul este metalic termoizolant.

Halele noastre sunt de asemenea proiectate pentru durabilitate și longevitate. Pot rezista condițiilor meteorologice extreme și sunt construite pentru a dura mult timp.

Pe site-ul nostru, puteți vedea exemple de pret pentru hale industriale rezistente la foc în funcție de suprafață și puteți solicita un deviz pentru proiectul dvs. Echipa noastră de profesioniști experimentați vă stă la dispoziție la fiecare pas.

Ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru nevoile lor. Așteptăm cu interes să fim partenerul dumneavoastră de încredere.